Hotel Mariador Palace

Conakry
Hotel Mariador Palace Dış Mekan
Hotel Mariador Palace Dış Mekan
Hotel Mariador Palace Dış Mekan
Hotel Mariador Palace Yerinde Yemek
Hotel Mariador Palace Yerinde Yemek
Image More +22 fotoğraf
Hotel Mariador Palace
Ratoma, Commune de Ratoma , Conakry

Hotel Mariador Palace misafirlere Conakry bölgesinde, plajda, 28 Eylül Stadyumu ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede ve Büyük Conakry Camisi ile 4,7 mi (7,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Botanical Garden ile 4,8 mi (7,7 km) ve Guinea Palais du Peuple ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Bu otelde, 2 restoran ve kahve dükkânı/kafe dâhil olmak üzere, yemek servisi yapılan çok sayıda mekan var. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 5.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 120 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Basic Oda
Room
Presidential Oda
Room
Junior Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x