Hotel Marg Krishnaaya

Benz Circle
Hotel Marg Krishnaaya Genel
Hotel Marg Krishnaaya Genel
Hotel Marg Krishnaaya Öne Çıkan Resim
Hotel Marg Krishnaaya Dış Mekan
Hotel Marg Krishnaaya Dış Mekan
Image More +20 fotoğraf
Hotel Marg Krishnaaya
#40-1-73, Benz Circle M G Road , Benz Circle

Vijayawada bölgesindeki Hotel Marg Krishnaaya konaklamanızda, Amaravathi Archaeological Museum ve Indira Gandhi Stadyumu ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gandhi Parkı ile 3,8 mi (6,1 km) ve Prakasam Barajı ile 4,3 mi (7 km) mesafede.

Restaurant yemek servisi için müsait, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirler için otelde ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

59 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve asansör mevcuttur. Vijayawada bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Executive Tek Kişilik Oda, Şehir Manzaralı
Room
Business Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Family Üç Kişilik Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x