Hotel Marea Neagra

Sud - Muntenia, Sinaia
Hotel Marea Neagra Genel
Hotel Marea Neagra Genel
Hotel Marea Neagra Genel
Hotel Marea Neagra Dış Mekan
Hotel Marea Neagra Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Hotel Marea Neagra
Calea Codrului, nr. 8 Sud - Muntenia, Sinaia

Hotel Marea Neagra misafirlere Sinaia bölgesinde, dağda, Foişorul Hunting Lodge ve Peles Şatosu ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Sinaia Manastırı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Sinaia - Cota 1400 ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Hotel Marea Neagra misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

34 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, kayak dolabı ve ortak alanda televizyon mevcuttur. Misafirler 2 km içinde hizmet veren ücretsiz ulaşım servisiyle çevreyi gezebilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Dağ Manzaralı, Dağ Yamacı
Panoramic
Panoramic İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x