Hotel Marcus

Rimini Coast, Bordonchio
Hotel Marcus Genel
Hotel Marcus Genel
Hotel Marcus Genel
Hotel Marcus Genel
Hotel Marcus Öne Çıkan Resim
Image More +34 fotoğraf
Hotel Marcus
Viale Pinzon 242, 47814 Rimini Coast, Bordonchio

Hotel Marcus misafirlere Bellaria-Igea Marina (Igea) bölgesinde, Parco del Gelso ve Sol et Salus Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Minyatür İtalya ile 4,3 mi (6,9 km) ve Fiera di Rimini ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Hotel Marcus misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 48 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x