Hotel Marconi

Ulysses Riviera, Sperlonga
Hotel Marconi Öne Çıkan Resim
Hotel Marconi Kahvaltı
Hotel Marconi Yerinde Yemek
Hotel Marconi Oda Manzaraları
Hotel Marconi Oda Manzaraları
Image More +32 fotoğraf
Hotel Marconi
Via San Rocco, n. 24 Ulysses Riviera, Sperlonga

Hotel Marconi misafirlere Sperlonga bölgesinde, deniz kıyısında, Spiaggia di Ponente ile Torre Truglia 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Gaeta Körfezi ile 0,1 mi (0,1 km) ve Sperlonga Ulusal Arkeoloji Müzesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Restoranda Hotel Marconi misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

20 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Özel plaj gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Şehir Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Çatı Katı Süiti (Penthouse), Veranda, Deniz Manzaralı
Panoramic
Panoramic Çatı Katı Süiti (Penthouse), Deniz Manzaralı (Mansard)
Standard
Standard Dört Kişilik Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Üç Kişilik Oda, Teras, Deniz Manzaralı
Room
Dört Kişilik Oda, Ek Bina

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x