Hotel Marceline

Kuzeydoğu Missouri, Marceline
Hotel Marceline Öne Çıkan Resim
Hotel Marceline Dış Mekan
Hotel Marceline Oda Düzeni
Hotel Marceline Oda Düzeni
Hotel Marceline Oda Düzeni
Image More +14 fotoğraf
Hotel Marceline
101 W Ira Street Kuzeydoğu Missouri, Marceline

Marceline bölgesindeki Hotel Marceline misafirlere iş merkezinde, Walt Disney Hometown Müzesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Rusk Park ile 12 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Archery Zone ile 16,2 km (10,1 mil) ve Missouri River ile 49,1 km (30,5 mil) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Hotel Marceline misafirlerine yemek servisi yapan market vardır.

Misafirler için 14 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için uydu kanalları olan 40-inç LCD televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Signature
Signature Süit, 2 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Mutfak
Room
Comfort Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Buzdolabı ve Mikrodalga
Room
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x