Hotel Marabel

Doğu Sicilya, Sant'Alessio Siculo
Hotel Marabel Öne Çıkan Resim
Hotel Marabel Dış Mekan
Hotel Marabel Dış Mekan
Hotel Marabel Banyo Tipleri
Hotel Marabel Banyo Tipleri
Image More +5 fotoğraf
Hotel Marabel
Via Musumeci, 29 Doğu Sicilya, Sant'Alessio Siculo

Hotel Marabel konaklamanızda Sant'Alessio Siculo bölgesinde, Isola Bella ile 10,9 km (6,8 mi) ve Corso Umberto ile 13 km (8,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu plaj olan küçük otel Rum Tiyatrosu ile 15,4 km (9,6 mi) ve Gole Alcantara Botanik ve Jeoloji Parkı ile 29,2 km (18,2 mi) mesafede.

Küçük otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için 10 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve bebek bakımı (ücretli) dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x