Hotel Mar de Tossa

Costa Brava, Tossa de Mar
Hotel Mar de Tossa Genel
Hotel Mar de Tossa Genel
Hotel Mar de Tossa Genel
Hotel Mar de Tossa Genel
Hotel Mar de Tossa Genel
Image More +52 fotoğraf
Hotel Mar de Tossa
Giverola 4-6 Costa Brava, Tossa de Mar

Hotel Mar de Tossa misafirlere Tossa de Mar bölgesinde, plaj yakınında, Villa Romana dels Ametllers ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Tossa de Mar Plajı ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu otel Lloret de Mar Plajı ile 6,8 mi (10,9 km) ve Fas Kulesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Restoranda Hotel Mar de Tossa misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 138 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş/küvet kombinasyonu ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere telefon ve odada masaj hizmeti gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı çıkış ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Basic
Basic Economy Double Room
Family
Family Oda, Balkon
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon
Süit,
Süit, Teras (Duplex)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
Junior
Junior Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x