Hotel Mar de Cabo Frio

Guarani, Cabo Frio
Hotel Mar de Cabo Frio Genel
Hotel Mar de Cabo Frio Genel
Hotel Mar de Cabo Frio Genel
Hotel Mar de Cabo Frio Genel
Hotel Mar de Cabo Frio Genel
Image More +55 fotoğraf
Hotel Mar de Cabo Frio
Rua Zulmira Mendes 567 Braga Guarani, Cabo Frio

Hotel Mar de Cabo Frio misafirlere Cabo Frio (Braga) bölgesinde, Dunas Parkı ve Dunas Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu pousada otel Forte Plajı ile 0,7 mi (1,1 km) ve Alair Correia Belediye Stadı ile 0,6 mi (0,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pousada otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pousada otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve gözetimli çocuk bakımı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Suite
Suite Luxo
Room
Suite
Room
Suite Luxo Família

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x