Hôtel Maquis et Mer

L'extreme-sud, Solenzara
Hôtel Maquis et Mer Genel
Hôtel Maquis et Mer Genel
Hôtel Maquis et Mer Öne Çıkan Resim
Hôtel Maquis et Mer Dış Mekan
Hôtel Maquis et Mer İç Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hôtel Maquis et Mer
Route Nationale 198 L'extreme-sud, Solenzara

Hôtel Maquis et Mer size Sari-Solenzara merkezinde, Southern Corsica Beaches ile 4 dakika yürüyüş ve Plage de Solenzara ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Corsica Plajları ile 1,5 mi (2,4 km) ve Gorges of the Solenzara River ile 3,8 mi (6,2 km) mesafede.

Hôtel Maquis et Mer misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 46 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda
Comfort
Comfort Oda
Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x