Hotel Manin

Milano Merkezi, Milano
Hotel Manin Genel
Hotel Manin Genel
Hotel Manin Genel
Hotel Manin Genel
Hotel Manin Öne Çıkan Resim
Image More +59 fotoğraf
Hotel Manin
Via Daniele Manin,7 Milano Merkezi, Milano

Hotel Manin konaklamanızda, Milano merkezinde, Museo del Cinema ve Indro Montanelli Halk Bahçeleri ile yakın mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Pinacoteca di Brera ile 1,2 km ve Teatro alla Scala ile 2,6 km mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Manin Restaurant ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve LCD televizyon bulunan 124 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Milano bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. kısıtlı kapasitede otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik XL Yatak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Panoramic
Panoramic Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda (Turkish Bath)
Room
Standard Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Room
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Park Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x