Hotel Mango Garden

Kandy
Hotel Mango Garden Genel
Hotel Mango Garden Dış Mekan
Hotel Mango Garden Dış Mekan
Hotel Mango Garden Dış Mekan
Hotel Mango Garden Dış Mekan
Image More +46 fotoğraf
Hotel Mango Garden
No 32/A, Saranankara Mawatha , Kandy

Kandy bölgesindeki Hotel Mango Garden konaklamanızda, Malwathu Maha Viharaya ile 3 dakika yürüme mesafesinde ve Lakeside Adventist Hastanesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Kandy Gölü ile 0,3 mi (0,5 km) ve Wales Parkı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Mango Graden Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

8 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca sınırlı olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Üç
Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x