Hotel Malghotras

McLeod Ganj
Hotel Malghotras Öne Çıkan Resim
Hotel Malghotras Dış Mekan
Hotel Malghotras Dış Mekan
Hotel Malghotras Dış Mekan
Hotel Malghotras Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Malghotras
Mcleodganj Dharamshala Near Dal Lake, Naddi Road , McLeod Ganj

Hotel Malghotras misafirlere Dharamshala bölgesinde, göl üzerinde, Dal Gölü ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Dalay Lama’nın İkametgâhı ile yaya olarak 12 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Naddi View Point ile 0,8 mi (1,3 km) ve St. John in the Wilderness kilisesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 9.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler buzdolabı ve LCD televizyon bulunan 16 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Gece kulübü gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Dharamshala bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Luxury Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x