Hotel Majvik

Güney Finlandiya, Kirkkonummi
Hotel Majvik Genel
Hotel Majvik Genel
Hotel Majvik Genel
Hotel Majvik Genel
Hotel Majvik Genel
Image More +27 fotoğraf
Hotel Majvik
Majvikintie 1 Güney Finlandiya, Kirkkonummi

Kirkkonummi bölgesindeki Hotel Majvik misafirlere deniz kıyısında, Hvittrask ve Gumbole Golf ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu plaj olan otel Peuramaa Golf Hjortlandet ile 11,5 km (7,1 mi) ve Iso Omena ile 16,8 km (10,5 mi) mesafede.

Ravintolasali Hotel Majvik misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretli self servis kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 105 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kapalı havuz ve sauna gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Kirkkonummi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 14279 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve kruvaziyer terminali gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Kişilik Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x