Hotel Majorana

Apennine Mountains, Rende
Hotel Majorana Genel
Hotel Majorana Genel
Hotel Majorana Genel
Hotel Majorana Genel
Hotel Majorana Genel
Image More +76 fotoğraf
Hotel Majorana
Via E. Majorana 6C Apennine Mountains, Rende

Rende bölgesindeki Hotel Majorana konaklamanızda, Palazzi Marconi Sarayı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Calabria Üniversitesi ile 15 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Sila Ulusal Parkı ile 16,2 mi (26 km) ve Metropolis Shopping Mall ile 3 mi (4,9 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

32 odada buzdolabı ve düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, saç kurutma makinesi ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x