Hotel Maita

Versilia, Camaiore
Hotel Maita Genel
Hotel Maita Genel
Hotel Maita Öne Çıkan Resim
Hotel Maita Dış Mekan
Hotel Maita Dış Mekan
Image More +22 fotoğraf
Hotel Maita
Via Roma Capitale 217 lido di camaiore Versilia, Camaiore

Hotel Maita misafirlere Camaiore bölgesinde, plajda, Bussola Domani Parkı ve Norcineria Bonuccelli ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Viareggio Plajı ile 0,9 mi (1,5 km) ve Forte dei Marmi Plajı ile 3,8 mi (6,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 27 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spor salonu ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, resepsiyonda emanet kasası ve asansör mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x