Hotel Magdalena

South Austin, Austin
Hotel Magdalena Genel
Hotel Magdalena Genel
Hotel Magdalena Genel
Hotel Magdalena Öne Çıkan Resim
Hotel Magdalena Dış Mekan
Image More +68 fotoğraf
Hotel Magdalena
1101 Music Lane South Austin, Austin

Hotel Magdalena size Austin (South Congress) bölgesinde, Kongre Merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve University of Teksas at Austin ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel The Domain ile 11,8 mi (19,1 km) ve South Congress Avenue ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 89 klimalı odada MP3 takma konsolu ve minibar mevcuttur. Odanızda bir memory foam (visko elastik) yatak bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 42-inç Akıllı televizyonlar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Yarı açık banyolar, duş kabini, geniş duş başlıkları ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için açık havuz ve oda içi fitnes salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve yakındaki spor salonuna ücretsiz giriş imkânı sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Austin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1500 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo
Stüdyo
Süit
Süit (Spring)
Stüdyo
Stüdyo (Treehouse)
Süit
Süit (Spring)
Oda,
Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak (Music Lane)
Room
Stüdyo, Engellilere Uygun (Treehouse)
Room
Stüdyo, Engellilere Uygun
Room
Süit (Sunset)
Room
Stüdyo (Porch)
Room
Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x