Hotel Mademoiselle

Route Napoléon, Antibes
Hotel Mademoiselle Genel
Hotel Mademoiselle Öne Çıkan Resim
Hotel Mademoiselle Dış Mekan
Hotel Mademoiselle Dış Mekan
Hotel Mademoiselle İç Mekan
Image More +81 fotoğraf
Hotel Mademoiselle
12 Av. du Docteur Dautheville Juan les Pins Route Napoléon, Antibes

Hotel Mademoiselle misafirlere Antibes merkezinde, Juan les Pins Palais des Congres ve Juan-les-Pins Plajı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Croisette Sahil Gezi Yolu ile 5,1 mi (8,1 km) ve Promenade des Anglais ile 13,8 mi (22,2 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

14 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda küvet vardır. Misafirlerimize emanet kasası, güneşlik/perde ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir. Ayrıca misafirlerimiz için açık havuz gibi eğlenme ve dinlenme imkânları sunmaktayız. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve resepsiyon salonu vardır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Süit
Süit
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x