Hotel Mac Arthur

Tegucigalpa
Hotel Mac Arthur Genel
Hotel Mac Arthur Genel
Hotel Mac Arthur Öne Çıkan Resim
Hotel Mac Arthur Dış Mekan
Hotel Mac Arthur Dış Mekan
Image More +60 fotoğraf
Hotel Mac Arthur
Barrio Abajo Avenida Lempira 454 , Tegucigalpa

Hotel Mac Arthur misafirlere Tegucigalpa merkezinde, Los Dolores Kilisesi yakınında ve La Concordia Parkı ile yürüyerek 4 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Amerika Birleşik Devletleri Büyükelçiliği ile 1,5 mi (2,4 km) ve Ulusal Kimlik Müzesi ile 0,3 mi (0,4 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

45 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya çatı katında teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Comfort Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x