Hotel Ma Grand

Pudukkottai
Hotel Ma Grand Genel
Hotel Ma Grand Genel
Hotel Ma Grand Genel
Hotel Ma Grand Öne Çıkan Resim
Hotel Ma Grand Dış Mekan
Image More +52 fotoğraf
Hotel Ma Grand
Marthandapuram First Street , Pudukkottai

Pudukkottai bölgesindeki Hotel Ma Grand konaklamanızda, Chidambara Vinayagar Tapınağı ile 18,8 mi (30,2 km) ve Belediye Parkı ile 18,8 mi (30,3 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Kanadukathan Palace ile 19 mi (30,5 km) ve Athmanathaswamy Temple ile 20 mi (32,2 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için hızlı giriş, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x