Hôtel Lyla confort

Tangier-tetouan (bölge), Allyene
Hôtel Lyla confort Genel
Hôtel Lyla confort Genel
Hôtel Lyla confort Genel
Hôtel Lyla confort Genel
Hôtel Lyla confort Genel
Image More +35 fotoğraf
Hôtel Lyla confort
Restinga-smir, Route de sebta Tangier-tetouan (bölge), Allyene

Hôtel Lyla confort misafirlere Allyene bölgesinde, plaj yakınında ve Smir Su Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Fnideq Plajı ile 5,8 mi (9,3 km) ve Fnideq Camisi ile 6,1 mi (9,8 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için L assiette ideal; otelde yemek servisi yapan 20 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi 20 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 19 bar/dinlenme salonu ideal. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirler için 25 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık tenis kortları gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x