Hotel Luxsur

Encarnacion
Hotel Luxsur Genel
Hotel Luxsur Genel
Hotel Luxsur Genel
Hotel Luxsur Öne Çıkan Resim
Hotel Luxsur Dış Mekan
Image More +74 fotoğraf
Hotel Luxsur
Jorge Memmel 661 c/ Independencia Nacional , Encarnacion

Hotel Luxsur misafirlere Encarnacion bölgesinde, plaj yakınında, Stroessner Eski Evi yakınında ve Plaza de Armas meydanı ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel San Jose Plajı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Costanera de la Ciudad de Encarnacion Paraguay ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak sevenler için Panoramico ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 40 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, sauna ve spor salonu dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Süit
Süit (2 people)
Süit
Süit (3 people)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Süit (1 person)
Room
Süit (4 people)
Room
Economy Tek Kişilik Oda
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Economy Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x