Hotel Lux

Rimini Coast, Cesenatico
Hotel Lux Genel
Hotel Lux Genel
Hotel Lux Genel
Hotel Lux Genel
Hotel Lux Genel
Image More +43 fotoğraf
Hotel Lux
Via Alvise Cà da Mosto 14 Rimini Coast, Cesenatico

Hotel Lux misafirlere Cesenatico bölgesinde, iş merkezinde, Atlantica Su Parkı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Porto Canale ile yaya olarak 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Mirabilandia ile 11,8 mi (18,9 km) ve Minyatür İtalya ile 12,1 mi (19,5 km) mesafede.

Hotel Lux misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 28 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler için otelde masaj hizmeti sunulmaktadır, ayrıca zemin katta teras ve bahçe mevcuttur. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x