Hôtel Lutétia & Spa La Baule

Kuzey Loire-atlantique (bölge), La Baule-Escoublac
Hôtel Lutétia & Spa La Baule Genel
Hôtel Lutétia & Spa La Baule Öne Çıkan Resim
Hôtel Lutétia & Spa La Baule Dış Mekan
Hôtel Lutétia & Spa La Baule Dış Mekan
Hôtel Lutétia & Spa La Baule Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Hôtel Lutétia & Spa La Baule
13 avenue Olivier Guichard Kuzey Loire-atlantique (bölge), La Baule-Escoublac

Hôtel Lutétia & Spa La Baule misafirlere La Baule-Escoublac merkezinde, Loire Vadisi yakınında ve Notre-Dame de La Baule ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Biscay Körfezi ile 0,5 mi (0,7 km) ve La Baule Plajı ile 0,5 mi (0,8 km) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Ayrı özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz sauna ve kiralık bisiklet eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x