Hotel Lutece

Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Rabat Medina Bölgesi
Hotel Lutece Genel
Hotel Lutece Öne Çıkan Resim
Hotel Lutece İç Mekan
Hotel Lutece İç Mekan
Hotel Lutece İç Mekan
Image More +11 fotoğraf
Hotel Lutece
29 Av de La Résistance, L'Ocean Rabat-sale-zemmour-zaer (bölge), Rabat Medina Bölgesi

Rabat (Rabat Medina Bölgesi) bölgesindeki Hotel Lutece misafirlere Oudaia Kapısı ve Bab Oudaia ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rue des Consuls ile 0,6 mi (0,9 km) ve Galérie d'Art Nouiga ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Hotel Lutece misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Rabat bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 592 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x