Hotel Luna Azul

Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Cuajiniquil
Hotel Luna Azul Genel
Hotel Luna Azul Genel
Hotel Luna Azul Genel
Hotel Luna Azul Genel
Hotel Luna Azul Genel
Image More +44 fotoğraf
Hotel Luna Azul
400 metros del Cruce por Pacha Mama Guanacaste – Kuzey Pasifik Kıyısı, Cuajiniquil

Hotel Luna Azul misafirlere Cuajiniquil bölgesinde, plaj yakınında, Nicoya Yarımadası yakınında ve Playa Ostional ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ostional Ulusal Doğal Yaşam Korunağı ile 2,2 mi (3,6 km) ve San Juanillo Plajı ile 2,3 mi (3,7 km) mesafede.

Hotel Luna Azul misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler için 7 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bungalov
Room
Exclusive Süit, 1 Yatak Odası
Room
Basic Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x