Hotel Luise

Pfalz, Bad Bergzabern
Hotel Luise Öne Çıkan Resim
Hotel Luise Dış Mekan
Hotel Luise Dış Mekan
Hotel Luise Dış Mekan
Hotel Luise Dış Mekan
Image More +26 fotoğraf
Hotel Luise
Kurtalstraße 60 Pfalz, Bad Bergzabern

Bad Bergzabern bölgesindeki Hotel Luise konaklamanızda, Palatinate Ormanı Doğal Parkı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Südpfalz Kaplıcaları ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Rosengarten Trail ile 2,9 mi (4,7 km) ve Muskatellerhof Şaraphanesi ile 4,2 mi (6,7 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerehafta içi 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 44 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti sunulur, beşik/çocuk yatağı (ücretli) istenebilir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Süit
Süit (Mahoni)
Süit
Süit (Diamant)
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x