Hotel Luci di La Muntagna

Eastern Sardinia, Porto Cervo
Hotel Luci di La Muntagna Genel
Hotel Luci di La Muntagna Genel
Hotel Luci di La Muntagna Genel
Hotel Luci di La Muntagna Genel
Hotel Luci di La Muntagna Genel
Image More +150 fotoğraf
Hotel Luci di La Muntagna
Via Sa Conca 55, Porto Cervo Eastern Sardinia, Porto Cervo

Hotel Luci di La Muntagna misafirlere Arzachena bölgesinde, golf sahasına yakın, Stella Maris Kilisesi ve Louise Alexander Galerisi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Capriccioli Plajı ile 5,7 mi (9,2 km) ve La Marinella Plajı ile 15,9 mi (25,6 km) mesafede.

Akdeniz mutfağı alanında uzman olan KABUGA Restaurant misafirlere denize sıfır deniz ürünleri restoranı keyfi sunuyor; içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, bahçe manzarası ve açık havada yemek misafirlere sunulan ayrıcalıklar arasında. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 53 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için buhar odası, spor salonu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, Deniz Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Oda
Room
Junior Süit, Deniz Manzaralı
Room
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Süit, Sigara İçilmez, Deniz Manzaralı
Room
Economy Oda (Camera variabile durante il soggiorno)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x