Hotel Los Pinos

Bocoyna
Hotel Los Pinos Öne Çıkan Resim
Hotel Los Pinos Dış Mekan
Hotel Los Pinos Dış Mekan
Hotel Los Pinos Banyo Tipleri
Hotel Los Pinos Banyo Tipleri
Image More +10 fotoğraf
Hotel Los Pinos
av. adolfo lopez mateos , Bocoyna

Creel bölgesindeki Hotel Los Pinos konaklamanızda Chihuahua Eyaleti El Sanatları Müzesi ve Arareko Gölü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Copper Canyon ile 11,7 mi (18,9 km) ve Buenaventura Misyonu ile 3,5 mi (5,6 km) mesafede.

Misafirler için 31 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve resepsiyon salonu sunulmaktadır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda, Birden Çok Yatak
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Çift Kişilik Yatak
Room
Basic Oda, 1 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x