Hotel Los Laureles

Costa Verde, Gozon
Hotel Los Laureles Genel
Hotel Los Laureles Öne Çıkan Resim
Hotel Los Laureles Dış Mekan
Hotel Los Laureles Dış Mekan
Hotel Los Laureles Dış Mekan
Image More +43 fotoğraf
Hotel Los Laureles
Carpinteros de Ribera, 5 Costa Verde, Gozon

Hotel Los Laureles misafirlere Gozon bölgesinde, plaj yakınında, Playa de La Ribera ve Museo Marítimo De Asturias (Asturias Denizcilik Müzesi) ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Biscay Körfezi ile 0,4 mi (0,6 km) ve Santa Maria Kilisesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan bir kahve dükkânı/kafe bulunuyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 7 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x