Hotel Los Caspios

Costa Verde, Colunga
Hotel Los Caspios Öne Çıkan Resim
Hotel Los Caspios Dış Mekan
Hotel Los Caspios Dış Mekan
Hotel Los Caspios Dış Mekan
Hotel Los Caspios İç Mekan
Image More +18 fotoğraf
Hotel Los Caspios
Carretera La Isla s/n Costa Verde, Colunga

Hotel Los Caspios misafirlere Colunga bölgesinde, plaj yakınında, Playa del Barrigón ve Playa de la Isla 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Playa Espasa ile 1 mi (1,6 km) ve Biscay Körfezi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Hotel Los Caspios misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 9.00 ve 11.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 14 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Special
Special Double Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x