Hotel London

Svilengrad
Hotel London Genel
Hotel London Genel
Hotel London Öne Çıkan Resim
Hotel London Dış Mekan
Hotel London Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Hotel London
SVILENGRAD UL. ALEN MAK 1 , Svilengrad

Svilengrad bölgesindeki Hotel London konaklamanızda, Makedonya Kulesi ile 20,5 mi (32,9 km) ve Edirne Arkeoloji Müzesi ile 21 mi (33,7 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Edirne Sarayı ile 21,2 mi (34,1 km) ve 2. Beyazıt Cami ve Külliyesi ile 21,7 mi (35 km) mesafede.

Hotel London misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün ücretsiz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz vale otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Stüdyo
Stüdyo
Comfort
Comfort Stüdyo
Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x