Hotel Lochmühle

Freiburg Region, Eigeltingen
Hotel Lochmühle Genel
Hotel Lochmühle Genel
Hotel Lochmühle Genel
Hotel Lochmühle Genel
Hotel Lochmühle Genel
Image More +60 fotoğraf
Hotel Lochmühle
Hinterdorfstrasse 44 Freiburg Region, Eigeltingen

Hotel Lochmühle misafirlere Eigeltingen bölgesinde, bölge parkında, Danube River ile 15,4 mi (24,8 km) mesafede ve Mainau Adası ile 22,4 mi (36,1 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Ren Şelalesi ile 27,4 mi (44,1 km) ve Tuttlingen Belediye Binası ile 12,6 mi (20,3 km) mesafede.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Landgasthof restoranı Alman mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirlerehafta içi 7.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 46 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler spor salonu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Eigeltingen bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10764 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Kişilik Oda
Apart
Apart Daire
Daire,
Daire, 2 Yatak Odası
Ortak
Ortak Ranzalı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x