Hotel Lochmühle

Lahn Nehri Vadisi (bölge), Hadamar
Hotel Lochmühle Öne Çıkan Resim
Hotel Lochmühle Dış Mekan
Hotel Lochmühle Yerinde Yemek
Hotel Lochmühle Yerinde Yemek
Hotel Lochmühle Yerinde Yemek
Image More +17 fotoğraf
Hotel Lochmühle
Lochmühle 1 Lahn Nehri Vadisi (bölge), Hadamar

Hotel Lochmühle konaklamanızda Hadamar bölgesinde, Limburg Katedrali ile 16,6 km (10,3 mi) ve Weilburg Kalesi ile 21,1 km (13,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Holzbachschlucht Parkı ile 8,3 mi (13,3 km) ve Nassau Nature Park ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede.

Otelin yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman restoranı Lochmühle misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sigara içilmeyen bu otelde, otelde dağ bisikleti, çocuk bahçesi, ve yakın çevrede doğa yürüyüşü/bisiklet yolları var.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Hadamar bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1076 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Büyük
Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x