Hotel Lloyd Residency

Kalkaji
Hotel Lloyd Residency Yerinde Yemek
Hotel Lloyd Residency Yerinde Yemek
Hotel Lloyd Residency Yerinde Yemek
Hotel Lloyd Residency Yerinde Yemek
Hotel Lloyd Residency Banyo Tipleri
Image More +4 fotoğraf
Hotel Lloyd Residency
C-6, Kalkaji Nehru Place Near Kalkaji Police Station , Kalkaji

Hotel Lloyd Residency misafirlere Yeni Delhi (Kalkaji) bölgesinde, Deshbandhu College ve Fortis C-Doc Hastanesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hindistan Kapısı ile 6,5 mi (10,4 km) ve Swaminarayan Akshardham Hindu Tapınağı ile 7,4 mi (11,9 km) mesafede.

Misafirler için market var; ayrıca otelde gece geç saatte oda servisi sunuluyor. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur.

Misafirler 10 ayrı ayrı döşenmiş odada tablet bilgisayar ve DVD oynatıcı ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Memory foam (visko elastik) yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi mevcuttur (bu hizmet ücretlidir). Özel banyo, duş kabini, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve bornoz vardır.

Misafirlerimiz için kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve kuaför mevcuttur. Bu otelde misafirlere otelde alışveriş, düğün organizasyonu hizmeti ve lobide şömine sunulmaktadır. Günü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, (ücretli) ulaşım servisini kullanabilirsiniz.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Yeni Delhi bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x