Hotel Ljosaland

Western Iceland, Budardalur
Hotel Ljosaland Genel
Hotel Ljosaland Genel
Hotel Ljosaland Genel
Hotel Ljosaland Genel
Hotel Ljosaland Genel
Image More +78 fotoğraf
Hotel Ljosaland
Saurbær, Skriðuland Western Iceland, Budardalur

Hotel Ljosaland misafirlere Budardalur bölgesinde, tarihi bölgede, Museum of Icelandic Sorcery & Witchcraft ile 26,7 mi (43 km) mesafede ve Holmavik Limanı ile 27,1 mi (43,6 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Büyü ve Afsun Müzesi ile 27,2 mi (43,7 km) mesafede.

Otelin kaliteli ve rafine yemek sunan restoran, içecek servisi yapılan bir bar/oturma salonu ve bahçe manzarasıyla dikkat çekiyor. Ayrıca oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 5.00 ve öğlen arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Budardalur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 753 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Kısmi Deniz Manzarası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x