Hotel Lineas

Doğu Slovakya, Presov
Hotel Lineas Genel
Hotel Lineas Genel
Hotel Lineas Genel
Hotel Lineas Genel
Hotel Lineas Genel
Image More +36 fotoğraf
Hotel Lineas
Budovatelská 14 Doğu Slovakya, Presov

Hotel Lineas misafirlere Prešov merkezinde, St. Prince A. Nevsky Ortodoks Katedrali ve Şarap Müzesi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel St. Nicholas Katedrali ile 1,8 mi (2,8 km) ve Sedlo Besná Kayak Merkezi ile 18,6 mi (29,9 km) mesafede.

Hotel Lineas misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 65 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Sauna gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve banket salonu sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Prešov bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 3014 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda (Extra Bed)
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x