Hotel Lily

Rimini Coast, Rimini
Hotel Lily Genel
Hotel Lily Genel
Hotel Lily Genel
Hotel Lily Genel
Hotel Lily Öne Çıkan Resim
Image More +22 fotoğraf
Hotel Lily
viale regina elena 175 Rimini Coast, Rimini

Hotel Lily misafirlere Rimini (Marina Centro) bölgesinde, Viale Regina Elena yakınında ve Rimini Plajı ile yaya olarak 4 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Fiera di Rimini ile 5,7 mi (9,1 km) ve Minyatür İtalya ile 6,9 mi (11 km) mesafede.

Restoranda Hotel Lily misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LED televizyon olan 42 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x