Hotel Liebes Caroline

Karwendel, Eben am Achensee
Hotel Liebes Caroline Genel
Hotel Liebes Caroline Genel
Hotel Liebes Caroline Genel
Hotel Liebes Caroline Genel
Hotel Liebes Caroline Genel
Image More +53 fotoğraf
Hotel Liebes Caroline
Naturparkstraße 22 Karwendel, Eben am Achensee

Eben am Achensee bölgesindeki Hotel Liebes Caroline konaklamanızda, Achensee ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Karwendel Teleferiği ile 5 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu aile dostu otel Karwendel-Bergbahn, Zwölferkopf Pertisau ile 0,3 mi (0,5 km) ve Vitalberg Şist Yağı Müzesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 27 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Golf sahasında vuruş antremanı yapın ve açık havuz ve kapalı havuz gibi diğer dinlenme olanaklarının keyfini sürün. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Family
Family Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x