Hôtel Libéra Caen

Bienheureux-marcel-callo-du-plateau, Colombelles
Hôtel Libéra Caen Genel
Hôtel Libéra Caen Genel
Hôtel Libéra Caen Genel
Hôtel Libéra Caen Genel
Hôtel Libéra Caen Genel
Image More +60 fotoğraf
Hôtel Libéra Caen
42, Rue Nelson Mandela Bienheureux-marcel-callo-du-plateau, Colombelles

Hôtel Libéra Caen konaklamanızda Colombelles bölgesinde, Caen Kalesi ile 9,6 km (6 mi) ve Memorial de Caen Müzesi ve Savaş Anıtı ile 10,6 km (6,6 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Cabourg Plajı ile 14,3 km (8,9 mil) ve Cabourg-Le Home Golf ile 18,3 km (11,4 mil) mesafede.

Fransız mutfağı sevenler için L Oliveraie ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere hafta içi 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 72 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Stüdyo, Küçük Mutfak
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Exclusive
Exclusive Üç Kişilik Oda
Chambre
Chambre Deluxe

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x