Hotel Les Citronniers

Eastern Hammamet
Hotel Les Citronniers Öne Çıkan Resim
Hotel Les Citronniers Dış Mekan
Hotel Les Citronniers Dış Mekan
Hotel Les Citronniers Yerinde Yemek
Hotel Les Citronniers Yerinde Yemek
Image More +4 fotoğraf
Hotel Les Citronniers
Rue De Nevers , Eastern Hammamet

Hotel Les Citronniers misafirlere Hammamet bölgesinde, plaj yakınında, Cape Bon ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Hammamet Plajı ile yaya olarak 8 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu her şey dâhil otel Yasmine Hammamet Marinası ile 6,1 mi (9,8 km) ve Hammamet Çarşısı ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Bu otel, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Hotel Les Citronniers içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

57 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, kuaför ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Oda, 1 Yatak Odası
Room
Oda, 1 Yatak Odası
Room
Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x