Hôtel Les Amandiers

Rhone-alpes, Tournon-sur-Rhone
Hôtel Les Amandiers Genel
Hôtel Les Amandiers Genel
Hôtel Les Amandiers Genel
Hôtel Les Amandiers Genel
Hôtel Les Amandiers Öne Çıkan Resim
Image More +31 fotoğraf
Hôtel Les Amandiers
13 Avenue De Nimes Rhone-alpes, Tournon-sur-Rhone

Tournon-sur-Rhone bölgesindeki Hôtel Les Amandiers konaklamanızda, Cité du Chocolat Valrhona Müzesi ve Passerelle Marc Seguin Köprüsü ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Chateau de Tournon ile 0,6 mi (1 km) ve Chapoutier Tasting Room ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

25 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x