Hotel León Dorado

Bucaramanga
Hotel León Dorado Genel
Hotel León Dorado Genel
Hotel León Dorado Genel
Hotel León Dorado Öne Çıkan Resim
Hotel León Dorado Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Hotel León Dorado
Calle 61 # 16-38 , Bucaramanga

Hotel León Dorado misafirlere Bucaramanga bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, Acropolis Alışveriş Merkezi ve Santander Teknoloji Üniversitesi ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Bucaramanga Ticaret Odası ile 1,2 mi (2 km) ve Bucaramanga Modern Sanat Müzesi ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Otelin Küba mutfağı alanında uzman restoranı Cien Fuegos misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 43 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve sauna dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) bölge servisiyle yakındaki görülmesi gereken noktalara ulaşmak kolay.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Kişilik Oda (Air Aconditioning)
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda (Air Aconditioning)
Room
Superior Üç Kişilik Oda (Air Aconditioning)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x