Hotel le YAKA

Languedoc-roussillon, Les Angles
Hotel le YAKA Genel
Hotel le YAKA Genel
Hotel le YAKA Genel
Hotel le YAKA Öne Çıkan Resim
Hotel le YAKA Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Hotel le YAKA
32 Avenue de Mont Louis Languedoc-roussillon, Les Angles

Hotel le YAKA misafirlere Les Angles bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Les Angles Kayak Merkezi ve Regional Park of the Catalan Pyrenees yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Brasserie Le Bowling ile 0,2 mi (0,4 km) ve Les Pelerins Kayak Teleferiği ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 32 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz günlerini kayak pistinde geçirebilir. Ayrıca misafirlerimize kayak alanına doğrudan ulaşım imkânı gibi eğlenme ve dinlenme imkânları da sunmaktayız. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x