Hotel Le Suquet Cannes

Kent Merkezi - Tren İstasyonu, Petit Juas
Hotel Le Suquet Cannes Öne Çıkan Resim
Hotel Le Suquet Cannes Dış Mekan
Hotel Le Suquet Cannes Dış Mekan
Hotel Le Suquet Cannes İç Mekan
Hotel Le Suquet Cannes Oda Düzeni
Image More +22 fotoğraf
Hotel Le Suquet Cannes
5 Rue des Tambourinaires Kent Merkezi - Tren İstasyonu, Petit Juas

Hotel Le Suquet Cannes misafirlere Cannes (Cannes Kent Merkezi) bölgesinde, Midi Plajı ve Notre Dame d'Esperance Kilisesi ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Croisette Sahil Gezi Yolu ile 0,8 mi (1,3 km) ve Festival ve Konferans Sarayı ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için sezonluk açık havuz, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca düğün organizasyonu hizmeti, ortak alanda televizyon ve bisiklet park alanı vardır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Kısıtlı kapasitede otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Suite Supérieure
Süit,
Süit, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x