Hôtel le Sud

Antibes
Hôtel le Sud Genel
Hôtel le Sud Genel
Hôtel le Sud Öne Çıkan Resim
Hôtel le Sud Dış Mekan
Hôtel le Sud Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Hôtel le Sud
5 rue Marcel Paul , Antibes

Hôtel le Sud misafirlere Antibes (Juan-les-Pins) bölgesinde, Juan les Pins Palais des Congres ve Juan-les-Pins Plajı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Croisette Sahil Gezi Yolu ile 5,1 mi (8,2 km) ve Promenade des Anglais ile 14,2 mi (22,9 km) mesafede.

FoodTruck La Cambrousse, Hôtel le Sud misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 29 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve asansör vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Üç Kişilik Oda
Family
Family Oda, Bağlantılı Odalar
Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x