Hôtel le Subrini

Ota
Hôtel le Subrini Genel
Hôtel le Subrini Öne Çıkan Resim
Hôtel le Subrini Dış Mekan
Hôtel le Subrini Dış Mekan
Hôtel le Subrini Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Hôtel le Subrini
La marine de Porto , Ota

Hôtel le Subrini misafirlere Ota merkezinde, Calanche of Piana, Gulf of Girolata, Scandola Reserve ve Regional Natural Park of Corsica yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Gulf of Porto ile 0,1 mi (0,1 km) ve Genoese Kulesi ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, okyanus manzarası ve açık havada yemek servisiyle dikkat çekiyor. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi mevcut.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 24 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, küvet, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
Dört
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda
Üç
Üç Kişilik Oda, Balkon, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Comfort Stüdyo
Room
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x