Hôtel Le Saint Germain

Languedoc Sahili, Pezenas
Hôtel Le Saint Germain Genel
Hôtel Le Saint Germain Genel
Hôtel Le Saint Germain Genel
Hôtel Le Saint Germain Öne Çıkan Resim
Hôtel Le Saint Germain Dış Mekan
Image More +27 fotoğraf
Hôtel Le Saint Germain
6 Avenue Paul Vidal de la Blache Languedoc Sahili, Pezenas

Hôtel Le Saint Germain misafirlere Pezenas merkezinde, Place Gambetta ve Musee de Vulliod St-Germain ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Pezenas Market ile 0,6 mi (0,9 km) ve Office de Tourisme Pezenas Val d'Heraut ile 0,6 mi (1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 15 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Sezonluk açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda, Teras
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Süit,
Süit, Teras
Family
Family Oda, Küvet
Economy
Economy Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x