Hotel Le Sabbie Calasetta

Carbonia-ıglesias, Calasetta
Hotel Le Sabbie Calasetta Genel
Hotel Le Sabbie Calasetta Öne Çıkan Resim
Hotel Le Sabbie Calasetta Dış Mekan
Hotel Le Sabbie Calasetta Dış Mekan
Hotel Le Sabbie Calasetta Dış Mekan
Image More +63 fotoğraf
Hotel Le Sabbie Calasetta
Vico Le Sabbie, 4 Carbonia-ıglesias, Calasetta

Hotel Le Sabbie Calasetta konaklamanızda Calasetta bölgesinde, plaj yakınında, Sottotorre Plajı ve Le Saline Plajı ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Spiaggia Grande ile 2,3 km (1,4 mil) ve Cala Lunga ile 11,8 km (7,3 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya plaj bar bulunuyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 28 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Comfort
Comfort Üç Kişilik Oda
Comfort
Comfort Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda
Comfort
Comfort Dört Kişilik Oda
Comfort
Comfort Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda
Room
Comfort Oda
Room
Comfort Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x