Hotel Le Pozze Di Lecchi

Chianti Bölgesi, Gaiole in Chianti
Hotel Le Pozze Di Lecchi Genel
Hotel Le Pozze Di Lecchi Öne Çıkan Resim
Hotel Le Pozze Di Lecchi Dış Mekan
Hotel Le Pozze Di Lecchi Dış Mekan
Hotel Le Pozze Di Lecchi Dış Mekan
Image More +25 fotoğraf
Hotel Le Pozze Di Lecchi
Loc. Molinaccio Chianti Bölgesi, Gaiole in Chianti

Gaiole in Chianti bölgesindeki Hotel Le Pozze Di Lecchi misafirlere nehir üzerinde, Cantalici Şaraphanesi ve Barbischio Kulesi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Chianti Heykel Parki ile 8,2 km ve Brolio Kalesi ile 10,2 km mesafede.

Bölgesel mutfak sevenler için Osteria Monna Ginevra ideal; otelin restoranı misafirlere bahçe manzarasına nazır ve açık havada yemek servisi yapıyor. Ayrıca isteyenler için belirli saatlerde oda servisi var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 14 ayrı ayrı döşenmiş odada buzdolabı ve minibar ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz uluslararası arama imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve sauna eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu Toskana stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x